• Jenny heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Reizen en vervoerReizen en vervoer 3 jaar, 2 maanden geleden

  Wie vragen heeft over reizen naar/in Puglia kan bij mij terecht.

  • Beste Jenny. Ik wil eind april begin mei een bezoek brengen aan Puglia. Zou je mij informatie willen geven over je B&B en insider tips over dingen die we in de omgeving zeker moeten zien?

   • Wat leuk dat je naar Puglia gaat komen Pearl, daar zul je zeker geen spijt van krijgen! Ik geef je hier een link naar mijn site en dan met name naar wat er te doen en te zien is in Puglia: http://www.villalavanda.nl/de-omgeving-van-noci/

    Zelf heb ik ook een handig infoboek gemaakt met de interessantste plaatsen, de mooiste stranden en de lekkerste restaurantjes en de routes er naar toe. Dit boek mag ook mee in de auto tijdens de verkenning van Puglia en maakt het in deze tijd dat iedereen zo druk is, overbodig om je zelf op je vakantie voor te bereiden.

    Nieuw is echter een (niet door mij ontwikkelde) App die begint door te breken bij eigenaren van B&B’s en hotels als een stukje service naar de gasten toe. Je kunt je daar als eigenaar op abonneren en alle relevante informatie ingeven en gasten kunnen deze App op hun telefoon of tablet installeren en je vindt het onder guest.org

    Met zo’n App krijg je dus alle informatie in compacte vorm, zodat het onderweg en zelfs al op weg naar de plaats waar je gaat verblijven, je van alle wetenswaardigheden en de route daar naar toe kan voorzien.

    Kijk eens rustig op mijn site rond en je kunt dan gelijk controleren welke kamers er nog vrij zijn in de periode die jij wilt komen.

    Je hoeft overigens niet perse online te boeken hoor, je kunt mij ook gewoon een mailtje sturen met evt. aanvullende vragen of wensen.

    • In bovenstaand antwoord schrijf ik nog over ons handige infoboek, maar inmiddels hebben wij een fantastische App voor onze gasten. Hierin vind je echt alles wat je in Puglia wilt zien. Natuurlijk ligt het infoboek nog steeds in je kamer, maar het hoeft niet meer mee in de auto. Met onze GastenApp kom je overal, van Alberobello (naast de deur) tot Matera en Lecce, van de stranden aan de Adriatische en de Ionische Zee tot Dolfijnen spotten met natuurbeschermers vanuit Taranto. Natuurlijk ook de lekkerste restaurantjes etc. De App brengt je feilloos naar Villa Lavanda (terug), maar ook naar alle aanbevolen plaatsen. Als je Google Maps in je telefoon hebt + de kaart van Puglia is het allemaal ook offline te gebruiken. Je hoeft nu echt helemaal niets meer voor te bereiden, onze App gaat je gids in Puglia zijn!

Spring naar toolbar