• karin heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Wonen en werkenWonen en werken 3 jaar, 2 maanden geleden

  hallo, ik heb de overstap naar een nieuw forum niet goed opgevolgd. Zijn alle oude items weg? Ik zoek namelijk op welke site ENEL buitenlanders de kans geeft om on-line de rekening te betalen. Mijn internet speurtocht lukt niet goed, ik denk dat ik strand op reclame en lidmaatschaptoestanden van ENEL waar ik niet veel mee ben… Ik weet dat er op het oude forum een hoop info stond, die ik jammer genoeg nergens opgeslagen heb…in dit nieuwe archief levert de zoekterm ENEL nog niets op ….:-(
  Bedankt alvast om me op weg te helpen! Karin

  • @Karin, als eerste leuk dat je weer een kijkje komt nemen op het italieforum, inderdaad zijn alle oude post weg. Dit was gewoonweg niet te voorkomen. het was de keuze of alles houden bij het oude met alle problemen van dien, of geheel opnieuw beginnen. maar ik zie dat al veel van de oude bezoekers er toch weer zijn dus ik ben vrij wel zeker dat er iemand is die je vraag kan beantwoorden.

  • @Lex, alle begrip voor de nieuwe aanpak en proficiat voor het resultaat. Hopelijk wordt het archief een handige tool, want interessante info terugvinden was vroeger idd niet zo makkelijk.
   En voilà, je hebt gelijk, ik zie al een behulpzame reactie!
   @Peter R., bedankt voor de tip. Wij startten pas deze zomer met ENEL en alle administratie en praktische toestanden werd voor ons (als niet residenten in Italië) via onze architetto geregeld. We hebben geen straatnr. /postbus aan ons stekje “alla campagna”. Facturen of andere post komt er niet. Dus ook nog geen eerste factuur van ENEL gezien … Ik vermoed dat de architect wel snel zal zijn om deze aan ons door te sturen, als de eerste afrekening bij hem toekomt !
   En dan kan ik jou tip volgen…. Mille grazie!
   Karin

   • Domiciliazione bolletta Enel

    Più comodo ancora è il servizio di domiciliazione bancaria e postale, tramite addebito sul conto corrente bancario o Banco Posta. Ecco come richiedere la domiciliazione:

    online dall’Area Clienti di Enel Energia, cliccando su “Attiva RID” ed inserendo il proprio codice IBAN;
    compilando l’apposito Modulo RID (Autorizzazione permanente di addebito su conto corrente) e consegnandolo alla tua banca;
    chiamando il numero verde 800 900 860 attivo tutti i giorni, 24 ore su 24.

    Pagare bolletta Enel tramite bonifico

    Per pagare la bolletta Enel puoi anche effettuare un bonifico bancario dall’Italia e dall’estero a Enel Energia Spa utilizzando i seguenti dati:

    BANCA INTESA S.P.A. – Sede di Roma – Via del Corso, 226 – 00187 Roma – c/c 051014470177.
    IBAN: IT18Y0306905020051014470177 – SWIFT/BIC:BCITITMM700;

    • Grazie mille per il tutto Fonzarella!!!
     Wat een luxe dat ik zelf niet meer op de site op zoek moet gaan naar de alle data.
     Het enige dat ik nu nog te pakken moet krijgen is onze eerste factuur van ENEL…
     We zijn in augustus 2016 aangesloten. Ik heb het idee dat er dan stilaan toch al een eerste factuur zou moeten volgen….
     Natuurlijk hebben we heel weinig verbruik omdat we er (jammer genoeg) maar enkele weken per jaar doorbrengen. Ik vermoed echter dat facturatie niet samenhangt met verbruik…
     Dus toch maar even die architect zelf mailen!

Spring naar toolbar