• Christina heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Vakantie / toerismeVakantie / toerisme 2 jaar, 8 maanden geleden

  Aiuto! Ik wil graag naar Rimini deze zomer maar er vliegt niets meer direct en alle pakketreizen met transfers naar hotels zijn opgeheven door touroperators. Nu moet ik wel een auto huren maar wel voor een redelijke prijs. Wie heeft ervaring met een betrouwbaar auto verhuur bedrijf vanuit Nederland? Sunny Cars heeft alles 100% gedekt maar is ernstig prijzig. Wie heeft goede raad?

  Hartelijk dank,

  Gr. Christina

  • Ciao Christina!

   Ik weet niet waar je woont maar normaal gezien zijn er tijdens de zomer wel rechtstreekse vluchten van Brussel naar Rimini (Thomas Cook Airlines als ik me niet vergis; twee vluchten per week). Anderzijds is het vanuit de luchthaven van Bologna supermakkelijk om in Rimini te geraken…er zijn tegenwoordig shuttles van de luchthaven naar Rimini en omgekeerd (20€ – misschien is dit meer tijdens hoogseizoen).

   Ik ben een echte Rimini-fan, hoop me daar ooit te kunnen vestigen, dus als ik je met iets kan helpen, met veel plezier!!!

   Cordiali saluti,
   Bianca

Spring naar toolbar