• karin heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Wonen en werkenWonen en werken 1 jaar, 1 maand geleden

  hallo, ik heb de overstap naar een nieuw forum niet goed opgevolgd. Zijn alle oude items weg? Ik zoek namelijk op welke site ENEL buitenlanders de kans geeft om on-line de rekening te betalen. Mijn internet speurtocht lukt niet goed, ik denk dat ik strand op reclame en lidmaatschaptoestanden van ENEL waar ik niet veel mee ben… Ik weet dat er op…[Lees meer]

  • @Karin, als eerste leuk dat je weer een kijkje komt nemen op het italieforum, inderdaad zijn alle oude post weg. Dit was gewoonweg niet te voorkomen. het was de keuze of alles houden bij het oude met alle problemen van dien, of geheel opnieuw beginnen. maar ik zie dat al veel van de oude bezoekers er toch weer zijn dus ik ben vrij wel zeker dat er…[Lees meer]

  • @Lex, alle begrip voor de nieuwe aanpak en proficiat voor het resultaat. Hopelijk wordt het archief een handige tool, want interessante info terugvinden was vroeger idd niet zo makkelijk.
   En voilà, je hebt gelijk, ik zie al een behulpzame reactie!
   @Peter R., bedankt voor de tip. Wij startten pas deze zomer met ENEL en alle administratie en…[Lees meer]

   • Domiciliazione bolletta Enel

    Più comodo ancora è il servizio di domiciliazione bancaria e postale, tramite addebito sul conto corrente bancario o Banco Posta. Ecco come richiedere la domiciliazione:

    online dall’Area Clienti di Enel Energia, cliccando su “Attiva RID” ed inserendo il proprio codice IBAN;
    compilando l’apposito Modulo RI…[Lees meer]

    • Grazie mille per il tutto Fonzarella!!!
     Wat een luxe dat ik zelf niet meer op de site op zoek moet gaan naar de alle data.
     Het enige dat ik nu nog te pakken moet krijgen is onze eerste factuur van ENEL…
     We zijn in augustus 2016 aangesloten. Ik heb het idee dat er dan stilaan toch al een eerste factuur zou moeten volgen….
     Natuurlijk hebben we…[Lees meer]

 • Linda Noce heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Wonen en werkenWonen en werken 1 jaar, 1 maand geleden

  Beste mensen,

  Na 9 jaar in Abruzzo, Italië te hebben gewoond zijn mijn man en ik nu naar Duitsland verhuisd.
  Om in het Duitse ziektekostenstelsel (Krankenkasse) te worden opgenomen hebben we een formulier nodig dat bewijst dat we in ieder geval 5 jaar in het Italiaanse ziektekostenstelsel verzekerd zijn geweest.
  Het formulier heet: Modello…[Lees meer]

 • Angelo heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Wonen en werkenPolitiek 1 jaar, 1 maand geleden

  Vanaf het moment dat wij het nieuwe Italieforum zijn gaan testen is hier bij “Politiek” maar 2 keer een berichtje geplaatst.
  Ook heeft dit onderwerp de minste volgers van de 6 forum groepen. Alle andere hebben er minimaal het dubbele. Ik kan mij op het oude forum niet voor de geest halen dat er m.u.v. het referendum over werd gesproken, het is dan…[Lees meer]

  • Mee eens. De onderverdeling van de verschillende forums kan waarschijnlijk sowieso nog wel wat veranderen. Zo zie ik niet zoveel verschil tussen ‘reizen en vervoer’ en ‘vakantie / toerisme’ Het eerste hangt erg nou met het tweede samen.

  • @angelo Ik heb het maar gelijk aangepast, @angenieta heb jij een voorstel voor reizen en vervoer, en toerisme en vakantie?

   • Naar en In Italie 😉
    Maar als er genoeg verschil tussen beide is, geen probleem. Ik zie alleen beide als info voor vakantiegangers, waarbij ik niet zoveel apart verwacht in vervoer en verkeer en me dus afvraag of dit zijn eigen forum waard is.

Spring naar werkbalk